Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Capricisme Inside Out


Από σήμερα ξεκινάει ένας ιδιαίτερος διαγωνισμός που διοργανώνει η Caprice Παπαδοπούλου με την γκαλερί M art. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν 40 καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν από εξειδικευμένο προσωπικό. Τα έργα των τεσσάρων νικητών θα τυπωθούν στις νέες συσκευασίες των αγαπημένων μας Caprice.
Μέσα στους υποψήφιους καλλιτέχνες βρίσκεται και η Λία Κουτελιέρη. Το έργο της έχει τίτλο: Capricisme Inside Out. Μέσα από το έργο της προσπαθεί να περάσει την απόλαυση που κρύβεται μέσα σε μία συσκευασία Caprice. Είναι το κλειδί της φυγής του κάθε ανθρώπου από την μουντή καθημερινότητα αλλά και από την κενή φαντασία που μας προκαλεί ο μοντέρνος τρόπος ζωής. Κάθε στιγμή χαλάρωσης που οφείλουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας μπορεί να μας οδηγήσει σε τόπους χρωματιστούς, φωτεινούς και φανταστικούς. Η φαντασία εξάλλου είναι ποικιλόμορφη και διαφέρει σε κάθε μυαλό. Είναι το τελευταίο μέρος απόδρασης για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Όπως λέει η ίδια η ζωγράφος, "το έργο μου είναι μία διαδρομή παρέα με τα Caprice , που οδηγεί στην απελευθέρωση των αισθήσεων και δημιουργεί παιχνίδια φαντασίας. Ένας κόσμος Caprice ανοίγεται και η εξερεύνηση ξεκινά. Σε έναν δρόμο που δεν είναι μονότονος διότι κρύβει στιγμές ασπρόμαυρες κι άλλες γεμάτες χρώμα και φαντασία". 
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως τις 28 Φεβρουαρίου. Το κοινό μπορεί να ψηφίσει εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου