Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Από τον Περισσό στις Παρθένους Νήσους


Πριν από 25 σχεδόν χρόνια είδαμε την πτώση του Τείχους και το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης. Σ' όλη αυτή τη πάροδο των χρόνων παρακολουθούσαμε την μετατροπή του κομμουνιστικού κράτους της Κίνας, σε μία καπιταλιστική υπερδύναμη. Ήρθε λοιπόν και η στιγμή να πέσει και το προτελευταίο προπύργιο αυτού του καθεστώτος, το δικό μας Κομμουνιστικό Κόμμα. 
Το Κόμμα (με το κάπα κεφαλαίο) το οποίο στέκεται δίπλα στο λαό κι αλληλέγγυο στα προβλήματά του και στους αγώνες του. Στο Κόμμα που αντέδρασε (δίκαια) στις δηλώσεις του Βουλγαράκη, "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Στο Κόμμα που απέλυσε ένα σωρό εργαζομένους στην Τυπογραφική και στο κανάλι του 902, για να καταφέρει να σώσει τη φωνή του Περισσού. 
Το παραπάνω αυτό Κόμμα, μετά από ένα μυστικό διαγωνισμό, αποφάσισε να πουλήσει τον 902 (ο οποίος είναι κρατικός) στην κυπριακή ιδιωτική εταιρεία «A-ORIZON MEDIA LTD», η οποία 
είχε εγγραφεί στις 19 Μαΐου 2010, από το Δικηγορικό Γραφείο Πανίκου Α. Λεωνίδου (στη Λεμεσό), με σκοπό «διαφημιστικές εργασίες και άλλα».
Η κυπριακή αυτή εταιρία κατέθεσε αίτηση για να γραφτεί στο κυπριακό μητρώο την προηγούμενη Πέμπτη.
Κάτι σας βρωμάει;...
Κι εμένα.
Για πολλοστή παρατηρούμε μία ακόμη ξεφτίλα του Κ.Κ.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου