Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ρουκετοπόλεμος


Οι αφορμές για έναν μεγάλο πόλεμο έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Πλέον όλος ο κόσμος τραβάει την προσοχή του από την Μέση Ανατολή και την στρέφει στη χερσόνησο της Κορέας. Παρ' όλες τις συστάσεις οι Βορειοκορεάτες έστησαν τον πύραυλο που θα στείλει τον δορυφόρο τους σε τροχιά.
Η Ιαπωνία ήδη έχει στρέψει τους πυραύλους της ενάντια του καθεστωτικού κράτους, η Ρωσία ήδη έχει ανακοινώσει πως θα καταρρίψει τον πύραυλο μόλις εκείνος εκτοξευθεί ενώ η Αμερική κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. 
Σε περίπτωση που καταρριφθεί ο πύραυλος η Β. Κορέα απείλησε πως θα απαντήσει άμεσα σε όποιον κάνει την κίνηση αυτή. 
Η τύχη του πλανήτη κρέμεται από τα χέρια ανώριμων παιδιών που τους αρέσει να παίζουν με αληθινά στρατιωτάκια και όπλα. 
Η Βόρειος Κορέα έχει προγραμματίσει την εκτόξευση μεταξύ 12 με 17 Απριλίου. Στο απόγειο της ορθόδοξης μεγαλοβδομάδας. Θέλω να δω με τι διάθεση θα κάνουμε Ανάσταση φέτος. 
Από την άλλη σήμερα λήγει κι επίσημα η υπομονή της Τουρκίας απέναντι στο θέμα της Συρίας. Θα περάσουμε ένα ιδιαίτερο Πάσχα φέτος...

2 σχόλια:

  1. εύχομαι πραγματικά να μην γίνει τίποτε απ'όλα αυτά...απο τα βάθη της ψυχής μου...γιατί είναι αλήθεια αυτό που γράφεις Γιώργο.. "Η τύχη του πλανήτη κρέμεται από τα χέρια ανώριμων παιδιών που τους αρέσει να παίζουν με αληθινά στρατιωτάκια και όπλα..."

    Ελισαβέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή