Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ας βοηθήσουμε όλοι την Μαρία Δημητρίου.

Με αρκετό κόσμο παρακολουθούσαμε τα τελευταία χρόνια τις δύσκολες στιγμές που κατέγραφε στο προσωπικό της ιστολόγιο η 25χρονη Μαρία Δημητρίου, η οποία πάσχει από τη σπάνια ασθένεια Μπεχσέτ, η οποία την έχει καθηλώσει στο κρεβάτι με ποικίλα σοβαρά προβλήματα υγείας σε όλο της το σώμα.
Η Μαρία τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Κύπρο. Τόσο οι γιατροί όσο και η οικογένειά της επιθυμούν να μεταβεί για νοσηλεία και θεραπεία στη κλινική Mayo, το συντομότερο δυνατό, μιά κλινική που ειδικεύεται σε δύσκολα περιστατικά όπως αυτό.
Ωστόσο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει την αποστολή. Ο υπουργός Υγείας Χρίστος Πατσαλίδης μας γνωστοποίησε την επιθυμία του να συναντήσει ο ίδιος τη μητέρα της Μαρίας, προκειμένου να δει με ποιόν τρόπο μπορεί να βοηθήσει το υπουργείο.
Μάλιστα, σ' αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να πιέσει και η βουλευτής Στέλλα Κυριακίδου, η οποία έστειλε χθες επιστολή στον υπουργό, προκειμένου να δει ο ίδιος προσωπικά την περίπτωση της κοπέλας, εφόσον πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο παγκοσμίως περιστατικό.
Αρκετός κόσμος έχει ήδη τρέξει να βοηθήσει την Μαρία ενώ αρκετές υπογραφές στέλνονται στο Υπουργείο Υγείας ώστε να βοηθήσει την οικογένεια να μεταφερθεί η κοπέλα τις επόμενες μέρες στις Η.Π.Α.
Η οικογένεια έχει ανοίξει κάποιους λογαριασμούς σε τράπεζες ζητώντας τη βοήθειά μας. Τους λογαριασμούς μπορείτε να τους βρείτε στο ιστολόγιο της Μαρίας Δημητρίου:
http://mariatweety85.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου