Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Ένα θέμα που καίει...



Πολλές φορές οι γυναίκες δεν είναι αξιόπιστες οπότε πρέπει να προσέχουμε τις επιλογές μας. Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορούμε να καταλάβουμε αν μια γυναίκα είναι αξιόπιστη ή μας δουλεύει σε ψιλό γαζί...

1. Αν η κοπέλα δε σας γνωρίζει στους φίλους της ή στους δικούς της τότε σκοπεύει να σας χρησιμοποιήσει και στη συνέχεια να σας πετάξυ στα κρύα του λουτρού. Αντίθετα αν σας βάλει στον κύκλο της τότε έχει "σοβαρό σκοπό". Βέβαια πρέπει να κοιτάμε και την σχέση που έχει με τους δικούς της. Αν τσακώνεται συνέχεια με τα αδέλφια της και μιλάει άσχημα για τις κολλητές της αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Αν βρίσκεται συνέχεια σε αντιπαράθεση και κουτσομπολεύει συνέχεια τους γύρω της τότε και αυτό δε δείχνει αξιοπιστία.

2. Αν μπορούμε να βασιστούμε πάνω της σε θέματα ότι μπορεί να ρθει κάπου ή να σας τηλεφωνήσει μια συγκεκριμένη ώρα και το κάνει τότε αυτό δείχνει ότι είναι αξιόπιστη. Αν όμως ακυρώνει σχέδια τελευταία στιγμή, κάνει μέρες να απαντήσει σε κλήσεις και είναι μυστικοπαθής τότε πρέπει να φοβόμαστε. Φυσικά και δε πρέπει να την κατασκοπεύετε. Μια κοπέλα που μπορείτε να την εμπιστεύεστε στα δύσκολα και σας απαντάει στα τηλεφωνήματα τακτικά χωρίς να εξαφανίζεται ή να κρύβει μυστικά τότε είναι εντάξει.

3. Αν έχει καλές σχέσεις με τους πρώην της τότε αυτό δείχνει πως δε χώρισε δραματικά. Κανείς δε θέλει να η κοπέλα του να είναι κολλητή με τους πρώην της αλλά και αν περιγράφει τη σχέση τους σαν ιστορία τρόμο τότε κάτι δε πάει πάλι καλά. Αν όλες οι σχέσεις της είχαν άσχημο τέλος τότε δύσκολα θα την γλιτώσετε και σεις. Είναι πολύ άσχημο σημάδι όταν η κοπέλα σας δεν λέει ούτε μιά καλή κουβέντα για τους άντρες της ζωής της. Αν από την άλλη μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους πρώην της τότε και αυτό δεν είναι καλό σημάδι διότι θα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που διαλύθηκαν όλες αυτές οι σχέσεις και αν δεν το παραδέχεται τότε ή σας δουλεύει ή δεν έχει πολύ καλή αντίληψη.

4. Ορισμένοι άνθρωποι είναι πολύ καλοί ψεύτες αλλά και οι καλύτεροι πάντα την πατάνε. Αν την πιάσετε να σας λέει ψέματα τότε ρωτήστε την ευθέως γιατί δεν σας είπε την αλήθεια. Αν από την άλλη δεν την έχετε πιάσει ποτέ να λέει ψέματα τότε υπάρχουν δύο πιθανότητες: ή να έιναι πρωταθλήτρια στο ψέμα ή να είναι το καλύτερο άτομο εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Σ' αυτα επιλέγη ο καθένας καθαρά από το ενστικτο.

5. Ο χρόνος θα δείξει για να πείτε με σιγουριά αν αξίζει να εμπιστευτείς την σύντροφο σου. Και όταν λέμε χρόνο δεν μιλάμε για μέρες ή εβδομάδες μόνο. Αν αποδειχτεί αξιόπιστος στην πάροδο του χρόνου τότε να στε σίγουροι πως κάνατε την σωστή επιλογή.


Σας έυχομαι καλή τύχη στην πορεία ολονών σας. Και ευχαριστούμε και το contra.gr για τις συμβουλές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου